Hoi! Ik ben Sophia

Even in het kort iets over mezelf:

Als kind was ik een dromer, ik leefde mijn eigen wereld. Later wilde ik boswachter worden, of landloper (dat kwam vanuit een kinderboek wat mijn moeder vroeger voorlas). In ieder geval iets alleen en vooral met veel vrijheid.

Ik maakte weinig bewuste keuzes, maar liet me meer leiden wat er op dat moment op m’n pad kwam. Zo belandde ik uiteindelijk met werk wat ik nou niet mezelf m’n hele leven zag doen. Tijd voor verandering!

Ik wilde graag leren programmeren, als een puzzel iets in elkaar zetten en iets creëren.

Programmeur
Zo ben ik bij een bedrijf in Utrecht terecht gekomen, heb een korte opleiding programmeren in Pascal gekregen en ben toen gaan werken bij een project voor de NS. Het programmeren vond ik fantastisch, maar ruimte om je eigen creativiteit te ontwikkelen was er niet.

Gezin
Ik kreeg 3 prachtige kinderen. Maar qua werk bleef ik maar wat aanmodderen. Met verschillende banen (de ene leuker dan de andere) raakte ik wel een beetje de weg kwijt in wat ik nou echt wilde doen.

Passie vinden
Ik moest grip op mijn leven krijgen en een bewuste keuze maken.
En omdat ik websites maken in HTML en CSS echt heel erg leuk vond en ben daar een cursus van gaan volgen en heb me dat verder zelf aangeleerd.

Ontwikkeling
De ontwikkelingen gingen razendsnel en in HTML werd het steeds lastiger om goedwerkende websites te maken die op alle verschillende schermen goed werden weergegeven. Tijd voor een overstap naar WordPress. Vooral in het begin was het nog wel een zoektocht om de vormgeving goed aan te laten sluiten met de werking van de website. Een mooie website maken en een goede website zijn wel echt twee verschillende dingen.
Door te lezen, studeren en veel websites te maken, ontwikkelde ik mezelf steeds meer in een professionele webdesigner.

Ik had eindelijk het werk gevonden wat echt bij mij past; het oplossingsgericht denken, puzzelen en op die manier iets moois creëren. Maar ook hiermee andere mensen vooruit te helpen door een goed werkende website voor ze te realiseren. De ideale combinatie!

Leven naast werk
Ik heb helemaal mijn draai gevonden in mijn werk en wanneer ik niet aan het werk ben breng ik het liefst de tijd door met m’n gezin, ga ik graag naar de film, loop een stuk met de hond of slenter door een museum of een stad.

Ik kan mezelf nog wel eens verliezen in een goede serie op Netflix of aan een reep chocola. Maar ik ben vooral heel erg dankbaar dat ik doe wat ik leuk vind en maak daardoor ook gerichtere keuzes.

Kennismaken
Laten we kennismaken. Dan drinken we een kop koffie of maken een wandeling (met of zonder hond). Je kan me dan vertellen wat voor website je wilt hebben of wanneer je al een website hebt kan ik deze vast een quick scan geven. Dit is geheel vrijblijvend.

De beste tip die ik je kan geven uit eigen ervaring: ga je passie achterna, maak bewuste keuzes en gun jezelf die professionele website.

Neem vandaag nog contact met me op, dan plannen we zo snel mogelijk een afspraak voor een kennismaking.