WEBDESIGN IN WORDPRESS

Een nieuwe website is natuurlijk altijd leuk, maar kan ook nogal wat met zich mee brengen. Het dwingt je om goed na te denken over wie je precies wilt bereiken en hoe je jezelf wilt overbrengen.

Het kan zijn dat je ertegenop ziet wanneer je een nieuwe website wilt omdat je niet weet waar en hoe je moet beginnen. Ik zet alles duidelijk voor je op een rijtje en help je beslissingen te maken. Je hoeft het dus niet allemaal zelf uit te zoeken.
Ik neem taken uit handen en maak voor jou een professionele website die werkt.

WordPress

Websites maak ik altijd in WordPress. WordPress is vergelijkbaar met een doos lego. Je kunt precies hetzelfde maken als op het plaatje staat, maar eigenlijk kan je er alles van maken wat je wilt. Je kan blokjes weglaten, maar ook toevoegen. Zo is het met WordPress dus ook. Je koopt een thema, een ontwerp. En in de code kan je allerlei aanpassingen doen zodat de website precies wordt zoals jij wilt. Zo maak ik altijd een unieke website die bij jou past.

Psychologie achter een website

Een website maken komt meer bij kijken dan dat het goed uit ziet. De structuur moet goed in elkaar zitten, logisch en duidelijk voor de bezoekers. De snelheid van je website is belangrijk. Een website moet op alle schermen goed worden getoond. Maar vooral de teksten zorgen ervoor of bezoekers wel of niet klant worden en of Google je wel of niet boven aan de zoekresultaten zet.

Omdat waardevolle websites goed scoren bij Google is de gebruikservaring van de bezoeker enorm belangrijk. Hoe kijkt en denkt je bezoeker? Wat zorgt ervoor dat je bezoeker ook klant wordt? Lees in dit artikel waarom het zo belangrijk is om een doelgroep te bepalen >>
Ook al maak je de website geheel voor je bezoeker, het is ook goed om te laten zien wie jij bent. Dat kan de reden zijn waarom een bezoeker ook echt klant wordt. Uiteindelijk kiest de klant jou, en niet jouw dienst of product.

Wat krijg je?

Natuurlijk mijn volle aandacht. Ik deel graag mijn kennis en ervaring met je en denk met je mee over je doelgroep, teksten, foto’s e.d. zodat we samen een krachtige website kunnen neerzetten.

Verder krijg je:

Unieke website

De website wordt gemaakt vanuit een template, maar helemaal op maat aangepast zodat de website geheel in jouw huisstijl is en gebruiksvriendelijk voor de doelgroep.

Responsive design

Alle websites worden in een responsive design opgeleverd. Dat houdt in dat ze goed te bekijken zijn op telefoons, ipads, laptops en desktops.

Geoptimaliseerd voor Google

De websites zijn zoekmachine geoptimaliseerd, dat is belangrijk zodat de website beter gevonden wordt in Google. We zullen dit uitgebreid bespreken hoe we dit gaan aanpakken.

Handleiding

Wanneer de website wordt opgeleverd krijg je een handleiding die speciaal op jouw website gericht is, inclusief video-instructies. Zo kun je aanpassingen makkelijk zelf doen.

Quality is the best businessplan

Mijn werkwijze

Wanneer ik de website voor je ga maken, zet ik duidelijk voor je op een rijtje hoe we dit gaan aanpakken.

Wat lever je aan en waarbij kan ik je helpen/adviseren.

  Ik maak de structuur van de website en een ontwerp.

  Na goedkeuring ga ik de website bouwen.

  Wanneer nodig komen we nog samen

  Als de website klaar is doorlopen we de hele site. Ik leg dan ook uit hoe je zelf makkelijk tekst en foto’s kan wijzigen.

Je ontvangt ook een eenvoudige handleiding van WordPress waar je het nog een keer kan opzoeken.

Mijn werkwijze

Wanneer ik de website voor je ga maken, zet ik duidelijk voor je op een rijtje hoe we dit gaan aanpakken.

Wat lever je aan en waarbij kan ik je helpen/adviseren.

Ik maak de structuur van de website en een ontwerp.

Na goedkeuring ga ik de website bouwen.

Wanneer nodig komen we nog samen

Als de website klaar is doorlopen we de hele site. Ik leg dan ook uit hoe je zelf makkelijk tekst en foto’s kan wijzigen.

Je ontvangt ook een eenvoudige handleiding van WordPress waar je het nog een keer kan opzoeken.

En wat als de website klaar is?

Eerlijk gezegd, een website is nooit echt ‘klaar’. Wanneer je het beste uit je website wilt halen moet je blijven monitoren. Pas wanneer de website online is en je daadwerkelijk bezoekers op je website krijgt, kun je precies zien of het werkt zoals je dat voor ogen had. Door goed in de gaten te houden wat je bezoekers doen, hoe je gevonden wordt, of je de juiste doelgroep aantrekt, kan je de website steeds meer finetunen. Een website leeft en groeit en zul je, net als dat jijzelf en je bedrijft ontwikkelt, mee moeten laten ontwikkelen.

Onderhoud

WordPress is wel een programma wat je goed moet bijhouden met updates om het goed veilig en goed werken te houden.
500PH biedt daarom verschillende onderhoudspakketten.
Bekijk de onderhoudspakketten >>

HOSTING

Goed functionerende website start bij goede hosting

Bij 500PH kun je ook terecht voor de hosting en domeinnaamregistratie voor je website of webshop. Voor jou vooral handig omdat alle zaken rondom de website bij 1 partij geregeld zijn en je dus ook maar 1 aanspreekpunt hebt. Je krijgt WordPress Hosting, standaard met een domeinnaam (.eu, .nl of .com), SSL certificaat en e-mail. 500PH is partner van WP Provider, een hostingbedrijf gespecialiseerd in WordPress Hosting. Iedere website heeft zijn eigen resources en is volledig geïsoleerd, dit is dus geen shared hosting waarbij de capaciteit van de webserver wordt verspreid over meerdere accounts.

Hosting op maat

Het standaardpakket voor de WordPress hosting biedt in veel gevallen al genoeg. Wilt je meer of heb je andere wensen is dat natuurlijk ook mogelijk, er kunnen pakketten op maat voor jou worden gemaakt zodat je precies krijgt wat bij je past.

Responsive webdesign