WordPress webdesign | Grafische Vormgeving | 500PH
505
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-505,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_popup_menu_push_text_top,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Webdesign

voor heldere communicatie

 

500PH maakt mooie, klantvriendelijke, vindbare sites die communiceren wat je wilt in beeld en tekst. Van heel eenvoudige enkelvoudige sites tot uitgebreide webwinkels. Via 500PH kun je ook je hosting regelen zodat je omtrent je website 1 aanspreekpunt hebt die alles voor je regelt. Dit alles met dezelfde uitgangspunten:

Maatwerk

De website wordt gemaakt vanuit een template. Dat scheelt veel werk waardoor de kosten niet onnodig oplopen. Het template wordt zo aangepast zodat de website geheel past bij je huisstijl en gebruiksvriendelijk is voor de doelgroep.

Responsive design

Alle websites worden in een responsive design opgeleverd. Dat houdt in dat ze goed te bekijken zijn op telefoons, ipads, laptops en desktops. Ook wordt er rekening gehouden met de verschillende browsers.

Handleiding

Wanneer de websites worden opgeleverd krijg je een handleiding die speciaal op jouw website gericht is, inclusief video-instructies. Zo kun je aanpassingen makkelijk zelf doen.

Onderhoud

Omdat de websites in WordPress worden gemaakt zijn er regelmatig updates en het is belangrijk deze goed bij te houden. Dat is goed zelf te doen. Wil je het onderhoud echter toch liever uit handen geven zodat je er geen omkijken naar hebt, dan kan ik dit voor je doen.

Hosting

Goed functionerende website start bij goede hosting.

 

Bij 500PH kun je ook terecht voor de hosting en domeinnaamregistratie voor je website of webshop. Voor jou vooral handig omdat alle zaken rondom de website bij 1 partij geregeld zijn en je dus ook maar 1 aanspreekpunt hebt. Je krijgt WordPress Hosting, standaard met een domeinnaam (.eu, .nl of .com), SSL certificaat en e-mail. 500PH is partner van WP Provider, een hostingbedrijf gespecialiseerd in WordPress Hosting. Iedere website heeft zijn eigen resources en is volledig geïsoleerd, dit is dus geen shared hosting waarbij de capaciteit van de webserver wordt verspreid over meerdere accounts.

 

Hosting op maat

 

Het standaardpakket voor de WordPress hosting biedt in veel gevallen al genoeg. Wilt je meer of heb je andere wensen is dat natuurlijk ook mogelijk, er kunnen pakketten op maat voor jou worden gemaakt zodat je precies krijgt wat bij je past.

Extra mogelijkheden

Blog

Wil je een blog? Dan is WordPress heel geschikt. Je kunt gemakkelijk zelf berichten plaatsen en onderhouden.

Portfolio

Om een overzicht van je werk te laten zien is een portfolio in je website een goede optie.

Contact

Een contactformulier kun je zo uitgebreid maken als je zelf wilt.

Social Media

Laat op je website zien wat je op social media zet.

Wil je meer informatie of vrijblijvend een offerte aanvragen?