WordPress webdesign | Grafische Vormgeving | 500PH
505
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-505,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_popup_menu_push_text_top,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Webdesign

voor heldere communicatie

 

Wij maken mooie, klantvriendelijke, vindbare sites die communiceren wat u wilt in beeld en tekst. Van heel eenvoudige enkelvoudige sites tot uitgebreide webwinkels. We regelen de hosting en nemen u alles uit handen. Dit alles met dezelfde uitgangspunten:

Maatwerk

Wij maken websites altijd vanuit een template. Deze wordt naar wens op maat gemaakt zodat de website gebruiksvriendelijk is voor de doelgroep.

Responsive design

Alle websites worden in een responsive design opgeleverd. Dat houdt in dat ze goed te bekijken zijn op telefoons, ipads, laptops en desktops. Ook houden we rekening met de verschillende browsers.

Handleiding

Wanneer de websites worden opgeleverd krijg je een handleiding die speciaal op jouw website gericht is, inclusief video-instructies. Zo kunt u aanpassingen makkelijk zelf doen.

Onderhoud

Omdat de websites in WordPress worden gemaakt zijn deze goed zelf te onderhouden. Wilt u het onderhoud echter toch liever uit handen geven dan kunnen wij dit voor u doen.

Hosting

Goed functionerende website start bij goede hosting.

 

Bij 500PH kunt u ook terecht voor de hosting en domeinnaamregistratie voor uw website of webshop. Voor u vooral handig omdat alle zaken rondom de website bij 1 partij geregeld zijn en u dus ook maar 1 aanspreekpunt heeft. Wij bieden u WordPress Hosting, standaard met een domeinnaam (.eu, .nl of .com), SSL certificaat en e-mail. 500PH is partner van CloudResident, een hostingbedrijf gespecialiseerd in WordPress Hosting. Iedere website heeft zijn eigen resources en is volledig geïsoleerd, dit is dus geen shared hosting waarbij de capaciteit van de webserver wordt verspreid over meerdere accounts.

 

Hosting op maat

 

Het standaardpakket voor de WordPress hosting biedt in veel gevallen al genoeg. Wilt u meer of heeft u andere wensen is dat ook mogelijk, er kunnen pakketten op maat voor u worden gemaakt zodat u precies krijgt wat bij u past.

Extra mogelijkheden

Blog

Wilt u een blog? Dan is WordPress heel geschikt. U kunt gemakkelijk zelf berichten plaatsen en onderhouden.

Portfolio

Om een overzicht van uw werk te laten zien is een portfolio in uw website een goede optie.

Contact

Een contactformulier kunt u zo uitgebreid maken als u zelf wilt.

Social Media

Laat op uw website zien wat u op social media zet.

Wilt u meer informatie of vrijblijvend een offerte aanvragen?